Autodesk Construction Cloud Logo
Products
Solutions
Customer Stories
Resources
Pricing

DOCUMENTBEHEER

Stroomlijn en centraliseer uw documentbeheer.

Organiseer, distribueer en deel bestanden op één geïntegreerd platform voor documentbeheer, zodat alle teamleden toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben.

Beheer uw document controle.

Een gestructureerd beheerproces voor documenten zorgt ervoor dat de juiste informatie goed terechtkomt, zodat de projectteams op één lijn zitten en op schema blijven.

Een gestructureerd beheerproces voor documenten zorgt ervoor dat de juiste informatie goed terechtkomt, zodat de projectteams op één lijn zitten en op schema blijven.

ico_checklist-form

Stem teams op elkaar af met versiebeheer.

Om uw bouwprojecten georganiseerd te houden en uw teams op elkaar af te stemmen, ondersteunt versiebeheer van documenten u bij het delen en verspreiden van nieuwe versies van modellen en tekeningen, zodat iedereen op één lijn zit.

Automatiseer uw versiebeheer wanneer wijzigingen worden gepubliceerd, bekijk vorige versies en vergelijk versies om alle wijzigingen bij te houden en ervoor te zorgen dat teams altijd met de meest recente info werken.

ico_project-managers

Standaardiseer de goedkeuring van documenten.

Vereenvoudig, controleer en automatiseer de controle en distributie van projecttekeningen, modellen en andere documenten voordat u ze publiceert en deelt met het projectteam.

Met degelijke tools voor het bekijken, commentaar geven op en goedkeuren van documenten en de nodige ondersteuning voor belangrijke industrienormen, kunt u de goedgekeurde documenten met een gerust hart verspreiden.

minimize_rework

Eén enkel platform voor het stroomlijnen van uw documentbeheer gedurende de volledige projectlevenscyclus.

Of het nu op kantoor is of op de bouwwerf, zorg ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste mensen terechtkomt.

Construction Drawings Icon
Tekeningen publiceren op locatie

Krijg toegang tot tekeningen op locatie met geavanceerde technologie voor het verwerken van sheets, waardoor ze onmiddellijk op elk apparaat geladen kunnen worden.

Meer informatie
Construction Information Icon
Toegang tot informatie binnen handbereik

Met auto-sync voor mobiele apparaten zorgt u ervoor dat uw teams altijd toegang hebben tot de juiste informatie.

Meer informatie
Construction Mark-up Icon
Centraliseer uw documentbeheersysteem.

Markeer eenvoudig tekeningen, documenten en modellen en verbeter de samenwerking tussen teams.

Meer informatie

Centraliseer uw documentbeheersysteem.

Tech Spotlight: Geïntegreerde gegevens

Leer hoe een gemeenschappelijke gegevensomgeving uw teams gedurende de volledige projectlevenscyclus met elkaar verbindt, waarom dat belangrijk is en hoe u er gebruik van kunt maken.

Een beginnersgids voor het integreren van bouwgegevens en -documenten

Lees onze gids en leer hoe u met een gemeenschappelijk gegevensplatform succes kunt boeken op de bouwwerf.

Vind uw Construction Community

Een online Construction Community waar klanten met elkaar in contact kunnen komen, ideeën kunnen uitwisselen en kunnen groeien.